Çok sevmeme rağmen evde ilk defa denedim... Elime sağlık güzel oldu bence:))
Malzemeler :
4 adet enginar (dondurulmuş kullandım)
150 gr garnitür(havuç, patates,bezelye karışımı-dondurulmuş)
1 adet soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
2 su bardağı su
Dereotu
Yapılışı :
Bir tencereye zeytinyağı, su, limon, soğan ve garnitürleri koyup karıştırın. İçine enginarları da ekleyip orta ateşte pişmeye bırakın. Arada kontrol edip yumuşamaya başladığında ateşten alın.
Soğumaya bırakın. Servis edeceğiniz zaman üzerine ince kıyılmış dereotu ile süsleyin.
Afiyet şeker olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder